Aanschaf Procedure

U heeft een hond gezien en overweegt hem of haar aan te schaffen.De eerste stap is contact op te nemen met Hondenopvang Allround door telefonisch contact op te nemen met Monique 06-53493927 voor buitenland 0031 (0)653493927Bij de aanschaf van een hond vinden wij het belangrijk dat we de honden kunnen verzekeren van een goed en blijvend thuis. Hiervoor zullen wij u een aantal vragen stellen om te kijken of de hond in uw gezin past.

Natuurlijk kunt u ook vragen stellen ,Wij zullen u zo uitgebreid mogelijk inlichten over de hond. Zo kunnen we samen bepalen of de hond die u heeft uitgekozen de juiste is en of hij/zij in uw gezinssituatie past.

Van sommige honden is weinig bekend maar wat we weten zullen we met u delen.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Wanneer van beide kanten besloten is dat de hond past in u situatie die we besproken hebben gaan we over tot het bezoeken van de hond want het moet natuurlijk ook klikken en dat zien we alleen als u elkaar ontmoet.

U komt kijken op de afgesproken dag en tijd en dan maakt u kennis met de hond van uw keuze , Wij zullen goed mee kijken of de hond ook goed op u reageerd en of het een goede match gaat worden. als er tot aanschaf wordt overgegaan, zal uw hond op de website voor u gereserveerd worden.


Het aanschafsbedrag bedraagt de prijs die aangegeven is bij de info over de hond van uw keuze.

Dit kan worden overgemaakt naar:

STG Hondenopvang Allround Te Borssele

Rabobank: 0137.1406.49

NL94 RABO 0137140649

onder vermelding van de naam van de hond zoals die op de website vermeld wordt.

Ook is het mogelijk om Contant te betalen u kunt bij ons niet pinnen,Van de aanschafskosten worden de volgende kosten gedekt: indien buitenlandse hond vliegreis, Autoreis, en het gebruik van de transportkennel, het reisdocument/paspoort, de dierenartskosten, vereiste inentingen inclusief rabies, chippen, ontwormen, behandeling tegen parasieten. En andere testen en voeding, onderhoud en matrialen en verzorgings producten.

Honden kunnen gesteriliseerd of gecastreerd zijn indien dit nog niet gebeurd is bij overdracht dient dit bij de nieuwe eigenaar te gebeuren in overleg met een erkende dierenarts.

--------------------------------------------------------------------------------

Als u de hond meeneemt naar huis zorg dan dat u voorbereid bent.

Neem halsband +riem mee.

Honden snoepjes

Wc papier /handdoek of kleed voor in de auto.

Zorg dat u de juiste voeding in huis hebt.

Lees u goed in voordat u begint aan een hond, een hond is niet voor even maar voor een heel honden leven.Nog vragen stel ze gerust.