Afstand doen is pijnlijk in welke situatie dan ook, Een ieder heeft zijn eigen reden waarom een hond het gezin moet verlaten.

Wij weten dat het niet gemakkelijk zal zijn maar we helpen u daarbij.

We nemen de tijd voor u zodat u op uw manier afstand kunt doen. we raden u wel aan om kinderen niet mee te nemen. voor hen is dit nog moeilijker als voor u zelf.

Kinderen snappen vaak de reden niet en kunnen het slecht verwerken als u ze meeneemt naar de opvang waar nog meer leuke honden zitten zal het alleen maar moeilijker voor ze zijn.

Bespreek het met u kinderen en laat ze thuis afscheid nemen , regel oppas en doe deze moeilijke taak alleen of met u partner.

Wij geven nooit informatie door aan derden die persoonlijke informatie bevat,we zijn discreet en u zult anoniem zijn ,maar dat zijn we ook naar onze adoptanten toe dus ook die gegevens geven wij niet vrij.

 

Afstand doen bel dan 0653493927 

Wij nemen honden op die een kans verdienen. Mits er plaats is en dit gaat altijd in overleg en op afspraak.

Zwangere teef ( geen probleem maar wees er eerlijk over zodat wij de moeder hond goed kunnen helpen en haar een kraamtijd kunnen bieden.)

Leeftijd is eigenlijk niet belangrijk maar wat we niet opnemen zijn hoog risico honden.

** De zo genaamde  Risico Honden of kruisingen daarvan nemen wij niet meer op in onze opvang ** Hoog Risico honden nemen wij niet meer op.

Dus komt u a.u.b niet naar ons Adres  met een hond want wij nemen die niet op als wij daar niet van te voren afspraken overgemaakt hebben want nogmaals we moeten plaats hebben en er zijn een aantal wettelijke verplichtingen die voldaan moeten zijn voor wij een hond op kunnen nemen.

Als iemand een hond aan ons hek zet bellen wij de Politie want dumpen zonder afspraak is strafbaar en ook niet in het belang van de hond. We willen ook graag eerlijke informatie over de hond en dit krijgen we niet als een hond aan ons hek vast gebonden staat.

Als u contact met ons heeft gehad en er is plaats voor u viervoeter dan maken we een afspraak om de hond te brengen, ik vraag de info die ik graag wil weten over de hond en hoe het in zijn werk gaat vertel ik u uiteraard ook, als u afstand doet dan krijgt u een Afstandsverklaring / contract om te tekenen, lees dit goed door want na het tekenen van dit contract is er geen weg meer terug. wij gaan aan de slag met de des betreffende hond en zetten hem in een herplaats traject.

Nog vragen stel ze gerust.

Wij gaan voor het welzijn van een hond , als u met ons verder gaat dan krijgt u hond een fijn leven daarvoor terug.

 

U moet zelf de hond brengen.

geef zijn halsband, riem ,kleed.bench ,voerbakken en speeltjes mee en niet te vergeten zijn paspoort waar zijn entingen en chipnr in staan en bij rashonden met stamboom zijn stamboom dit hoort bij de hond. de hond dient ook op uw adres geregistreerd te zijn  maar Monique of Deborah zal dit aan de telefoon of per email ook nog vertellen en welke stappen er nodig zijn.