Welkom bij Hondenopvang Allround, velen kennen mij al maar toch een kleine inleiding over wie ik ben.

Ik ben Monique en woon samen met mijn gezin in een klein dorpje in zeeland aan de rand van de Westerschelde, Borssele om precies te zijn.

Ik ben vanuit de wieg opgegroeid met honden en inmiddels heb meer dan 31 jaar ervaring met honden in gedrag en gehoorzaamheid en Hondentraining (ik heb een aantal jaar les geven bij Kc Zeeland )  ik heb vele baasjes geholpen met hun hond. Ik geef nog steeds les maar nu op eigen lokatie en daarnaast heb ik veel ervaring in het opnemen van honden, het herplaatsen van honden en Honden die tijdelijk verblijven doordat hun baasje op vakantie gaat, we wonen op een mooie locatie met veel ruimte en mogelijkheden.

Met mijn eigen honden heb ik altijd getraind (ik train nog steeds met mijn honden) heb diverse cursussen gedaan en mooie resultaten behaald met mijn kanjers. Ze hebben mij naar een hoog niveau gebracht en heb enorm veel geleerd van ze en nog steeds want van elke hond leer je keer op keer weer. Elementaire gehoorzaamheid , Doggy Dance, fly Ball , behendigheid en ipo training  verschillende honden verschillende mogelijkheden elke hond heeft zijn specialiteit .

Honden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, aandacht, vertouwen en vriendschap dat kun je van mensen niet altijd zeggen.

Ik heb van mijn Hobby mijn levenswerk kunnen maken doordat mijn man me altijd steunt en nieuwe uitdagingen bied, Hij helpt altijd mee naast zijn eigenwerk met de honden .Hij zijn baan en ik mijn Hobby.

Ik heb Vaste dames die zich net als ik 24/7 inzetten voor de honden.

We hebben een leuk team aan vrijwilligers en samen zetten we ons in voor een beter leven en een toekomst voor de honden.

 


   

Monique                                                                                                                         Deborah

Naast Monique en Deborah hebben we nog een aantal vrijwilligers en we zijn altijd opzoek naar vrijwilligers dus wil je iets betekenen voor honden 

Stuur ons een mailtje.


Wat doen wij en wat bieden wij u .

*Opvang voor  honden waar afstand van gedaan wordt / particulieren kunnen ons ook bellen en kijken of wij plaats hebben.

*Herplaatsing , wij herplaatsen honden uit welke situatie dan ook (Nederlandse honden en Buitenlandse honden)

*Honden Training  :van  Pup tot Volwassen hond

*Hertraining (gedrag en gehoorzaamheid, we hebben kennis en tijd om een hond op de rit te zetten en dan te Herplaatsen)

* Voor Controle en Nazorg en begeleiding : na adoptie / na training

*Vakantie opvang

*Projecten (Spullen inzamelen , en Hulp bieden waar nodig is)  dus heeft u spullen breng ze bij ons en wij zorgen dat ze goed gebruikt worden.

*Onze honden zijn:  gevacineerd ,hebben een chip , zijn geregistreerd, ontwormd , ontvlooit, gesteriliseerd /gecastreerd

(een Pup is niet steriel dit is een verplichting aan de nieuwe eigenaar dit te laten doen als de leeftijd daar is . Een hond kan ook niet steriel zijn door andere omstandigheden daar krijgt u dan de juiste info bij . Er mag niet gefokt worden met honden uit onze opvang.

* Veiligheidtuig /Dubbel aangelijnd voor Buitenlandse honden verplicht.

* Wij worden graag door u op de hoogte gehouden over het wel en wee van onze honden.

* Wij nemen onze honden terug indien de hond weer weg moet bij zijn baas door welke omstandigheden. 

*Wij nemen zorg voor honden uit Nederland en buitenland en zullen alles in het belang en welzijn van de honden doen.

Wij zoeken de juiste baas, situatie voor elke hond Luister naar het advies wat wij u geven wij kennen de honden en wij weten wat ze nodig hebben..


*Wij zetten ons in voor het welzijn van Honden in Nederland maar ook Buitenland en dit kan door diverse projecten gebeuren in samenwerking met anderen.


Vragen stel ze gerust monique@hondenopvang-allround.nl

 06 -53493927
Gediplomeerd en Rijkserkend en  werkt volgens de regels van de wet in het belang en welzijn van elke hond