Hondenopvang Allround helpt honden uit Nederland en Buitenland                                                                        

Wij zijn gediplomeerd en rijkserkend en voldoen aan de wettelijke eisen en alles in het belang en welzijn van de honden.


Deze honden zijn opgenomen in Onze opvang of opvanggezinnen waar ze liefde en zorg krijgen en wat ze verder nodig hebben,
Onze honden zijn altijd gevaccineerd , Hebben een Micro Chip, Dierenpaspoort en zijn gezond verklaart door een erkende dierenarts.
Wij bieden alleen honden aan die klaar zijn voor adoptie. en met een eerlijk verhaal.
Wij geven Nazorg indien dit nodig is en het is altijd goed om een cursus te volgen.

Ook Particulier kunt u afstand doen van uw hond indien dit nodig is om welke omstandigheden dan ook , bel gerust vrijblijvend naar onze voorwaarden en werkwijze.
Als je interesse hebt in 1 van de honden, dan kunt u contact opnemen met Monique

Tel: 06-53493927 

maak een afspraak en kom vrijblijvend kijken bij de hond van u keuze maar bedenk wel dat een hond niet voor even is maar voor een heel honden leven.

En op de vraag of honden op proef mee mogen Nee dat doen we niet , als een hond een paar keer op proef mee gaat dan weet een hond niet meer waar hij aan toe is elk gezin heeft andere regels en de hond gaat in verwarring daardoor  dus in het belang van de honden doen we niet aan proefplaatsingen.

Onze Honden die een Baasje zoeken !!     

De hoogte van de honden varieren tussen Heel klein /Klein/Middel/Groot/Heel groot 

bel gerust als u informatie wilt of een afspraak. up-date 30 januari 2023


Naam: COCOHeeft een Thuis gevonden

Geb: 13-07-2021

Sexe: teef

Grootte: Klein

Soort: Chihuahua x Pom = Pomchi

Gezondheid: Gezond ,geent,ontwormd,chip,paspoort

Afkomst: Nederland verblijtft in opvanggezin in zeeland

Coco is een vrolijke aanwezige leergierige gesteriliseerde dame.

ze kan heerlijk liggen in haar mandje maar vind het ook heerlijk om mee te gaan wandelen. ze houd van knuffels aporteren en het is echt een gezelligheids hondje, we zoeken voor haar een thuis waar ze niet veel alleen hoeft te zijn , ze kan zeker alleen thuis wachten tot je terug komt maar geen hele dag dan zou ze verpieteren. deze leukerd is actief dus geen suf hondje we plaatsen haar niet bij jonge kinderen of een andere grote hond.

meer info gewoon even bellen.

0653493927


Naam: Ayla

Geb: 8 maanden 

Sexe: teef

Grootte: middel maatje

Soort: Leuke Mix

Gezondheid: Gezond ,geent,ontwormd,chip,paspoort

 Nederland verblijtft in opvanggezin in zeeland


Ayla is een vrolijke Pup die het goed kan vinden met andere honden.

Ze is een heerlijke knuffel als je haar kent en ze gaat graag mee wandelen en mee in de auto is geen probleem. ze loopt netjes mee aan de riem.

Ze slaapt snachts in een bench en kan ook een paar uurtjes alleen zijn , wel zoeken we voor haar een gezin met nog een andere hond zodat ze lekker kan spelen en samen opgroeien. gewoon een leukerd die een goed thuis verdient.

Ayla is een middelmaatje en zoekt een gouden mand.

meer info gewoon even bellen 0653493927

Naam: GuusjeHeeft een Thuis gevonden

Geb: 9 maanden

Sexe: teef

Grootte: Klein Laag benig

Soort: Jack Russel 

Gezondheid: Gezond ,geent,ontwormd,chip,paspoort

Afkomst: Nederland verblijtft in opvanggezin in zeeland

Guusjes is een geweldige ondernemende vrolijke lieve pup.

Heel leergierig en slim. aporteert graag en speelt graag met andere honden. ze is een jack in hart en nieren en ze is aanwezig en altijd in voor een spelletje. het is een damen die van gezelligheid houd. ze loopt lekker aan de riem en gaat graag mee , ook kan ze even alleen zijn als dat nodig is.

we zoeken voor Guus een thuis waar ze veel aandacht krijgt 

meer info 0653493927 


Naam: Dolly  Heeft een Thuis gevonden

Geb: 6 maanden 

Sexe: teef

Grootte: pup klein blijvend

Soort:Boemer (maltheser x Chi) 

Gezondheid: Gezond ,geent,ontwormd,chip,paspoort

Afkomst: Nederland verblijtft in opvanggezin in zeeland

Deze geweldige lieve Dolly heeft pech, ze is gekocht door mensen die niet goed wisten waar ze aanbegonnen  en ze is opgehaald door een lieve vrouw bij die mensen maar ze kreeg een heftige alergie van Dolly dus zo kwam dolly bij ons in de opvang. Nou dan heb je pech toch maar Dolly kan hier niks aan doen en het is gewoon een leuke pup die een gouden mand verdient. ze is zindelijk, vrolijk en speels en we zoeken voor haar een liefdevol thuis zonder kleine kinderen omdat het een klein hondje is en niet bestand tegen grijp grage handjes.

meer info bel dan gerust.Naam: COLIN  Heeft een Thuis gevonden

Geb: 8 maanden

Sexe: Reu

Grootte:  Middel

Soort: Bordercollie

Gezondheid: Gezond ,geent,ontwormd,chip,paspoort

Afkomst: Nederland verblijtft in opvanggezin in zeeland

Colin een geweldige gecastreerde reu van 8 maanden oud die echt voor je gaat als hij je vertrouwen heeft en hij merkt dat je met hem het leven aangaat, hij houd van knuffelen en van actief spelen en sport.
Een hond die het heel graag goed wil doen maar een nieuwe baas moet leren kennen hij heeft echt een super lief karakter maar een beetje onzeker als nieuwe mensen hem benaderen dan ontwijkt hij je maar als hij weet dat je leuk en lief voor hem bent heb je er een geweldige hond aan .Hij moet echt nog veel leren maar de wil is er en het is een goede hond , hij is zindelijk, loopt lekker mee aan de lijn en luisterd goed.
Hij gaat alleen naar echte border kenners en die ook iets gaan doen met hem . Niet voor beginners
Meer info bel gerust 0653493927
Naam: Mila

Geb: 12.04.2021

Sexe:  teef 

Grootte: Middel

Soort: mix

Gezondheid: Gezond ,geent,ontwormd,chip,paspoort

verblijtft in opvanggezin in zeeland


Mila is een lief meisje maar echt heel onzeker, 

We zoeken voor haar mensen die het accepteren dat ze eigenlijk altijd wel zal blijven schikken van de stomste dingen in huis,.

Mila is zinnelijk en absoluut geen sloper, ze heeft momenten dat ze aandacht wil en dan steeds rondjes om je heen loopt voor een aai om dan door te lopen voor een volgend rondje en aai, ook kan ze naast je gaan zitten voor een aai en dat vind  ze heerlijk, maar een te wilde beweging kan er voor zorgen dat ze weg loopt om even later weer een aai te komen halen.

Buiten is ze een blij meisje wat goed aan de lijn loopt. Maar harde geluiden of te wilde bewegingen vind ze spannend. Dit is een meisje waar je met veel tijd en geduld een band op moet bouwen. Ze kan in de bench, hier krijgt ze ook haar eten in.

Ze krijgt in het opvanggezin kvv( vlees) omdat ze dat makkelijker op eet dan brokken. Soms gaat ze zitten op commando, maar omdat we geen druk op haar willen zetten, en ze niet gevoelig is voor beloningen zijn we dus niet bezig met haar echt uitvoerende commandos te leren.

Mila gaat met de honden in het opvanggezin super goed en ze vind het heerlijk om met ze te spelen.

Als je voor Mila zou gaan willen we wel dat er een goed anti ontsnappingstuig en een halsband met lijn gebruikt wordt de eerste maanden tot dat ze je vertrouwd en steun bij je gaat zoeken.

Mila heeft geen problemen met autorijden,  Mila pakt in het opvanggezin geen snackjes uit de hand, maar krijgt ze ze in de bench dat eet ze ze wel op. 

Ja ze klinkt als een probleem hondje en dat is ze ook, maar wel een heel lief probleemhondje wat we toch haar eigen beste plekje gunnen, als je dit hebt gelezen snap je wel dat een huis met druktes niet haar ding is, een bijna saai huis met beperkt inloop zou voor haar waarschijnlijk de meeste rust geven waardoor ze zich daar aan aan kan passen.

Ze heeft de eerste tijd in het opvanggezin wel een kat mee gemaakt, maar deze kwam eigenlijk nooit binnen.

Denk je dat je het geduld en heel veel tijd hebt voor dit lieve meisje neem dan zeker contact op


Mila zit al in de opvang van 5 dec 2021 en 26-10-2022 zetten we haar op de website dus geduld is echt heel belangrijk

Naam:Bink

Geb: 5 jaar

Sexe: Reu

Grootte: Kleine Middel

Soort: boerenFox

Gezondheid: Gezond ,geent,ontwormd,chip,paspoort

Afkomst: Nederland verblijtft in opvanggezin in zeeland


Deze kanjer is klaar voor een gouden mand, bij mensen die weten dat je duidelijk en stabiel moet zijn , een top hondje is het nu maar lees even verder .
Deze stoere knul van 5 jaar zit nu een maand in de opvang, dit omdat hij iets te veel het mannetje was bij zijn vorige baasjes. Bink is een schat van een hond hier in de opvang, wat helaas niet echt het geval was bij zijn vorige baasjes, hij blafte bij hen naar alles en iedereen, en doordat hij niet de begeleiding kreeg die hij nodig had monde dit helaas ook uit tot hap incidenten.
Om die reden moest hij zo snel mogelijk weg.
Hij zit nu een maandje hier, en zijn eerste kennismaking met mijn honden was een hele bange kleine hond. Nu loopt hij gezellig mee en vind hij het heerlijk om lekker te rennen met de andere honden. Hij kan hierdoor redelijk hoog in zijn drift komen wat ik zelf af breek omdat het voor alle honden leuk moet blijven.
Waarom ik vrij negatief begin, omdat ik wil dat zijn toekomstige baasje goed nadenkt voor deze een keuze maakt.
De positieve kant van bink, hij is netjes ge├źnt, zinnelijk, loopt netjes mee aan de lijn, kan op veilige plekken los lopen, is thuis een heerlijke knuffelkont die graag bij zijn baas is.
Wat we voor bink zoeken, een thuis zonder kinderen en katten, waar geen drukke inloop is, waar redelijk zwart wit gedacht wordt, dit zodat bink weet waar hij aan toe is. Hier slaapt hij op de bank, dus accepteer wel dat hij een zachte fijne plek nodig heeft.
Een plekje waar hij bij bezoek eerst even in de bench kan zodat hij niet de fout in kan gaan. In de maand dat hij hier zit is hij een echte lieve hond die graag tegen me aan ligt en nog geen een keer de fout in is gegaan. En dit wil ik echt graag zo houden.
Wil jij echt tijd stoppen in deze sportieve lieverd met naar mijn idee een klein rugzakje, werk je niet fulltime, heb je ervaring met iets pittigere honden en denk je dat je bink een top leven kunt geven met voldoende uitdaging en rustmomenten dan kan bink zeker een goede match zijn.