Luuk is een Bordercollie van 3 jaar oud hij is gecastreerd en is een hond die veel wil en kan leren.

Luuk is een vriendelijke en zeer lieve  hond, in huis is hij  gezellig aanwezig hij komt lekker knuffelen maar gaat ook gewoon lekker liggen en kan zichzelf ook goed vermaken hij heeft zoals elke border wel uitdaging nodig maar vooral veel liefde en aandacht.

Zoals een echte border collie betaamd drijft hij als hij de kans krijgt  en dit deed  hij dus ook met autos en fietsers als hij de kans kreeg, hier zijn we mee aan het werk gegaan en dit is bij ons over nu  maar wij weten ook dat als een nieuwe baas hier niet goed op stuurt dat dit gedrag terug kan komen dus ook een nieuwe baas moet hier allert op reageren als hij dit zou willen doen mocht het gedrag terug komen maar hier hebben we het natuurlijk over als u eventuweel zijn nieuwe baas wordt.

Hij gaat goed met andere honden om in de opvang .

Luuk is zinnelijk in huis en doet zijn behoefte dus netjes buiten en kan als het echt nodig is netjes thuis blijven als de baasjes weg zijn, hij zit dan wel in een bench en dit levert geen problemen op.

Autorijden is geen probleem, luuk is rustig in de auto .

Als luuk hazen ziet wil hij er het liefste achteraan, maar als je hem tijd  roept komt hij netjes terug .

Om die reden is het heel belangrijk dat luuk de eerste weken echt aan de lijn blijft zodat de nieuwe baasjes echt eerst een goede band met hem op bouwen.

Verder is luuk goed op de baas gericht en vind hij het heerlijk om lekker te trainen op een leuke manier, luuk groeit van trots als hij iets goed doet en de baas dit laat weten met een blije stem en een aai het is echt een super lieve hond waar geen kwaad in zit. 

Eigenlijk is er niks verkeerds te zeggen over luuk buiten zijn  drijfinstinct, maar als je een ervaren hondenbaas bent en je weet waar je op moet letten, is luuk de perfecte hond.

Luuk houd van zwemmen en wandelen en lekker met de baas erop uit vind hij heerlijk.

een stok of een bal is ook gezellig om mee te spelen samen

Voor meer vragen even bellen 0653493927


We plaatsen hem niet bij kinderen

heeft paspoort , chip  en is geent.